A Theta Healing erőteljes önfejlesztő, oktató, és alkalmazott tudomány mindenkinek, az élet minden területéről. Legfőképp azoknak, akik  készek és elkötelezettek, hogy előrelépjenek, és pozitív változást hozzanak létre saját, és mások életében. A Theta Healing módszer a lényed minden szintjén működik, fizikai, érzelmi, mentális, és szellemi szinten, oly módon, hogy azokat a blokkokat és akadályokat semmisíti meg, amelyek meggátolnak abban, hogy az életedet adottságaid maximális kihasználásával éld.

Minden egyes pillanatban a hiedelmeid és az érzéseid azok, amelyek az életedet és az életkörülményeidet meghatározzák; a támogatóak megvalósulnak, a korlátozók pedig akadályokat és blokkokat hoznak létre benned.

Azok a hiedelmek és érzések, amelyeknek a tudatában vagy, a tudatos elmében tárolódnak, amelyeknek nem, azok pedig a tudatalattiban. A tudatalattiban tárolt korlátozó hiedelmek és érzések felelősek a gyenge teljesítményért és rossz eredményekért az élet bármely területén. Többek között:  karrier, kapcsolatok, pénzügyek, életcél, otthoni környezet és egészségi állapot.

cloud-363075_640A Theta Healing neked dolgozik, kihasználva a természetes agyhullámok erejét. Így lehet hozzáférni a tudatalatti elméhez, ahol a korlátozó hiedelmek és érzések blokkolnak  az álmaid és céljaid elérésében.

Felkeltettem az érdeklődésed? Szeretnél többet megtudni erről a különleges módszerről?

Találkozz személyesen Szilasi Mártival a Tudatos Sorsteremtés 2017 Spirituális Szemináriumon ! Márti, a Theta Healing egyik vezető magyarországi képviselője, az Anahita Jóga és Szellemi Központ vezetője, hatha jóga oktató, vinyasza flow oktató és transzperszonális légzésterapeuta.

Márti előadásában most a legfontosabb párkapcsolati dinamikákról lesz szó. Mire vágyik egy nő, mire vágyik valójában a férfi. A kapcsolaton belüli férfi – női polaritás fenntartásának lehetőségeiről, szexről, miért jelenik meg a harmadik, és hogyan lehetséges újra és újra visszahozni a szexuális vágyat a társunk iránt.

meditation-1384758_1280Sajátítsd el Te is a Theta Healing meditáció és módszer alapjait és tarts Velünk! Jegyekért és bővebb információért kattints ide!

Fotók: Pixabay.com

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ