A nők többsége folyamatosan keresi a különféle utakat, eszközöket a szépségük fokozására – lehetőleg a legkisebb fájdalom mellett, ezért egyre nagyobb az igény a műtét nélküli, professzionális orvos-esztétikai beavatkozásokra. Ennek tükrében A Dr. Rose megnyitotta legújabb Plasztikai Intézetét Budán: műtét nélküli orvosi bőrfiatalító eljárásokkal, végleges lézeres szőrtelenítéssel és intim lézeres kezelésünkkel a tőlük megszokott színvonalon.

Egészségügyi stábunk, plasztikai sebészeink, bőrgyógyász és nőgyógyász szakembereink több éves szakmai tapasztalatukkal, segítőkész és empatikus hozzáállással állnak pácienseink rendelkezésére új esztétikai és meglévő plasztikai eljárásainkkal.

dr rose3Budán, a MOM Tornyokban található, 240 négyzetméteres Intézetünkben a legmodernebb, prémium minőségű gépekkel végzett, szikementes arcfiatalító eljárásainkat is igénybe tudják venni a szépülni vágyók. A frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés és a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés az arc, a szemkörnyék, a nyak, a dekoltázs és a kézfej területén feszesítik és fiatalítják a bőrt, sikeresen lépnek fel a ráncok, pigmentfoltok, aknés hegek ellen, mindezt tartósan és természetesen.

Ma már a nők és férfiak mindennapi szépségápolásának részét képezi a szőrtelenítés. Az általunk használt Lumenis LightSheer DUET diódalézer az Amerikai Egyesült Államok legtöbbet használt, csúcsminőségű lézertechnológiája, mely végleges megoldást nyújt a világos és sötét szőr eltávolítására egyaránt, még a kényes területeken is. A végleges lézeres szőrtelenítés előnye, hogy hihetetlenül tartós a hatása, kíméletes a bőrhöz, csak a szőrtüszőkre hat, és nem vált ki allergiás reakciókat.

dr roseAz intim testrészek esztétikus megjelenése és fiatalítása már elérhető műtét nélküli intim lézeres kezeléssel. Kiválóan alkalmazható hüvelyszűkítésre, intim fiatalításra és megszünteti a vizelettartási zavart is. Az eljárás rendkívül eredményes, tartós, kíméletes és természetesen teljesen biztonságos. Népszerűségét annak köszönheti, hogy az orvos által végzett intim lézeres kezelések fájdalommentesen, műtét nélkül, azonnali regenerálódás mellett biztosítják az intim területek fiatalítását.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ