A közönség előtt is megmutatták magukat és koktélkreációikat a Bacardí Legacy Global Cocktail Competition 2017 hazai döntősei.
Gózon Péter, Kalydy Gábor Péter és Kocsis Tamás, a Bacardí Legacy Global Cocktail Competition 2017 hazai döntősei először mutatták be azokat az italokat, melyeket hamarosan a nemzetközi zsűri előtt kell elkészíteniük Moszkvában.
A három fiatal és tehetséges bártender olyan, saját maguk által kitalált recepttel indultak, melyek jó eséllyel állják majd meg helyüket a nemzetközi mezőnyben is. A versenyen az ízek mellett a fellépést, a magabiztosságot és a show-t is értékelik majd.
A Bacardí Legacy Global Cocktail Competition három nyertesének koktéljai
Kocsis Tamás: Ganbatte
50ml Bacardí Carta Oro, 40 ml Choya silver ume, 15 ml Zwack Unicum szilva, 40 ml friss grapefruitlé, 10 ml cukor szirup /1:1,4/)
Kalydy Gábor Péter: Uvas Oro
40 ml Bacardí Carta Oro, 40 ml friss szőlőlé, 15 ml friss citromlé, 5 ml monin passion fruit szirup, 5 ml chatreuse bitter elixír vegetal, 1 citromhéj
Gózon Péter: Sin limites koktél
45 ml Bacardí Carta Blanca, 20ml friss limelé, 5 ml Campari, 15 ml házi készítésű vanília szirup, 2-3 darab kardamom