Mivel frissítsük magunkat a legnagyobb hőségben is úgy, hogy sem a kávézás, sem a hűs finomságok élményéről ne kelljen lemondanunk? Ebben siettek segítségünkre a Nespresso és hazánk kedvenc bloggerei.

A Nespresso két limitált kiadású, mediterrán életstílus által inspirált kávéőrleményével, a bloggerek (Kárai Dávid – Íz Huszár, Breakfast Lover Lili, Sass Dani, 11 Ground, Zizi kalandjai, Kisflanc, Szotyi művek és a Wander.Food.Wonder) pedig az általuk megálmodott jegeskávé-különlegességekkel csempészték be otthonunkba a nyarat. A bloggerek jegeskávé-receptversenyét végül Kárai Dávid, az Íz Huszár alapító bloggere nyerte Tiramisu Iced Lattéjával.

A Nespresso idei nyári újdonságai, a speciálisan jegeskávék készítéséhez tervezett limitált kiadású kávéőrlemények izgalmas jegeskávé-kreációk alapját adták.

Az Intenso on Ice kávé teltségét, gabonás és kakaós jegyeit, intenzív, pörkölt lecsengését használta ki receptjeiben Sass Dani, Wonder.Food.Wander, Kisflanc és Zizi kalandjai.

Tiramisu Iced Latte NespressoA Leggero on Ice gyümölcsös, citrusos jegyeit, hosszú lecsengését, lágy textúráját pedig Szotyi művek, Kárai Dávid – Íz Huszár, 11 Ground és Breakfastlover Lili kávékölteményei hangsúlyozták. A különleges kávéreceptek összetevői között szerepelt a tonik, a tonkabab, a levendula, a kókusz, a banán, a csokoládé, a keksz és még számos más finomság is.

A jegeskávé-receptverseny során megannyi szavazat érkezett az egyedi jeges receptekre. A bloggerverseny ezüstérmese végül Breakfast Lover Lili és az általa készített Jeges-csokoládés Caffé al Cocco lett. A versenyt Kárai Dávid, az Íz Huszár alapító bloggere és valódi nyári, akár desszertként is fogyasztható kávéja, a Tiramisu Iced Latte recept nyerte. A bloggerek a kapszulák mellett a Nespresso kiegészítőit használták a kávékülönlegességük megalkotásához.

Nespresso_areoccino4_kisAEROCCINO4 TEJHABOSÍTÓ

A jegeskávé élmény a Nespresso legújabb tejhabosító készülékével válhat teljessé. Az Aeroccino4 kétféle meleg tejhab és meleg tej mellett hideg tejhab készítésére is alkalmas, így könnyedén készíthet változatos kávérecepteket otthon is. A készülék emellett mosogatógépben is elmosható, így tisztítása is egyszerű.

 Ár: 24 990 Ft

Nespresso_jegeskávé_pure recipe pohár Tiramisu Iced LattePURE RECIPE POHÁR LIMITED EDITION CSOMAGOLÁSBAN

Az innovatív svájci stúdió, a BIG-GAME által tervezett üvegpoharak vonalvezetésében a modern design és a letisztult elegancia találkozik. A gyönyörűen megtervezett, nagyméretű receptes poharak tökéletesek Jeges Latte Macchiato, illetve más hideg vagy meleg kávéreceptek felszolgálásához.

Ár: 6 990 Ft

Már nincs sok hátra a nyárból! Fedezze fel a kávézás új dimenzióját a Nespresso limitált kiadású jegeskávéival és készítse el Ön is a nyertes recepteket! Az Intenso on Ice és a Leggero on Ice őrlemények duopackban már csak rövid ideig elérhetők a Nespresso Boutique-okban és online a www.nespresso.com weboldalon.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ