Az adidas legújabb Cold Blooded kollekciójának első nagy nyilvánosság előtt történő bemutatására a Tango Leauge bajnokság döntőjén, Barcelonában került sor. Az esemény sztárvendége Leo Messi volt, akivel a régiót képviselő Istenes Bence személyesen is találkozhatott. A teljes utazásról és a találkozóról készült személyes vlog videó már látható Bence és a FreeStyleFoci Youtube csatornáján, a közönségtalálkozón készült fotó pedig elérhető a műsorvezető Instagram oldalán.

A Tango League az adidas által létrehozott kispályás foci rangadó, melynek keretein belül Európa különböző országaiból érkező 5 fős csapatok mérhetik össze futballtudásukat a ketrecben. Az adidas magyarországi képviseletében a bajnokság barcelonai döntőjére ezúttal két megszállott hazai futballrajongó, Istenes Bence és Lipták Zoli (Freestyle Foci Team) is ellátogathatott.

„Focirajongóként óriási öröm volt számomra, hogy lehetőséget kaptam az adidas-tól a találkozásra. Messit minden idők egyik legtehetségesebb játékosának tartom, így igazi megtiszteltetés volt beszélgetni és közös fotót készíteni vele” – nyilatkozta Bence a találkozó után.

Istenes Bence és Messi találkozójáról készült vlog itt megnézhető:

„A közönségtalálkozóra egész Európából érkeztek adidas által támogatott játékosok és futball iránt elkötelezett hírességek, viszont csak hat résztvevőnek volt lehetősége beszélgetni és közös fotót készíteni Messivel. Bencével évek óta dolgozunk együtt, a márka iránti lelkesedése pedig a kezdetek óta töretlen, ezért kértük fel őt arra, hogy képviselje a közép-kelet-európai régiót a találkozón.” – hangsúlyozta Oláh Ildikó, az adidas sport marketing managere.

A Tango Leauge bajnokságon bemutatkozó Cold Blooded kollekció legújabb – Paul Pogba, Luis Suárez, Leo Messi és a The F2 Freestylers főszereplésével készült – kampányvideója itt nézhető meg.

Még több kép a közönségtalálkozóról a Freestyle Foci Team Instagram oldalán!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ