Korábban díjazottként állt a színpadon, idén pedig műsorvezetőként vezényli le Lilu a jubileumi GLAMOUR Women of The Year díjátadót. A tizedik születésnapját ünneplő gálára már gőzerővel készül a Keresem a családom műsorvezetője, aki sminkjével és ruhájával is el fogja kápráztatni a nagyérdeműt. Erre pedig a garancia kisfia, Dávid. 

Régi ismerősként áll csütörtök este a Várkertbazár színpadára Lilu, aki a 2011-es Women of The Year díjátadóján egyszer már bezsebelte az Év műsorvezetőjének járó díjat. A Rossmann szépségnagykövete ez alkalommal is igazi stílusikonként fog pompázni a gálán, ahol a főszerep, mint minden évben, most is a tehetségé és a hölgyeké lesz.

Lilu ruhapróbán 1„Hihetetlen érzés, amikor kimondják a nevedet és felsétálsz a színpadra, még most is kiráz a hideg. Már az maga egy fantasztikus dolog, hogy ezen az estén tényleg minden csak a nőkről szól. Az pedig, hogy a 10. évfordulón újra a színpadon állhatok és én konferálhatom fel a díjazott hölgyeket, külön öröm számomra” – idézte fel GLAMOUR gálás emlékeit Lilu, aki az idei Women of The Year műsorvezetőjeként egy igazán különleges Elysian ruhában fogja levezényelni a díjátadót.

A földig erő, lágy esésű szoknyát és a hozzá passzoló testszínű bodyt pedig nem más zsűrizte, mint Lilu kisfia, Dávid, aki kifinomult ízléssel véleményezi anyukája szettjeit.

„Mivel nagyon ritkán járok hasonló eseményekre, ezért Dávid is ritkán lát engem ennyire kiöltözve. Épp ezért imádja, amikor ilyen szép ruhában lát, főleg, amikor földig érő estélyiben. Ilyenkor mindig küldenem kell neki zsűrizésre képeket, ő pedig igazi férfiként bókol. Persze neki az anyukája mindig gyönyörű” – mosolygott Lilu.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ