A hazai professzionális sportvilág egyik legnehezebb eleme a financiális háttér megteremtése. Ez a technikai sportokban hatványozottan jelen van, hiszen már maga a logisztika, a külföldi versenyekre történő eljutás is súlyos összegeket emészt fel.

Ezért is örömteli, ami Horváth Lajos Laller és csapata, a Laller Racing Dakar Team körül zajlik. Míg az elmúlt héten sokak számára a pihenés volt fókuszban, addig Laller feszített tempóban dolgozott. A munka komoly eredménnyel járt, és a csapat hosszútávú jövőjére is kihatással van:

„Mióta a Dakarról hazajöttem és nekiláttunk a team bővítésének, egymást érik a szponzori tárgyalások. A célunk, hogy a bennünket az eddigiek során már kiemelten támogató cégekkel a csapatbővítést illetően is komoly alapokat fektessünk le” – mondta “Laller”.

Horváth Lajos Laller team„Miután a stratégiai együttműködéseket tető alá hoztuk, természetesen igyekezni fogunk további szponzorokat is megnyerni az ügyünknek. Noha ez összetett és korántsem egyszerű feladat, mi nagyon szerencsésnek vallhatjuk magunkat, ugyanis a múlt héten szerződést hosszabbítottunk legfontosabb partnerünkkel, a COPYGURU Kft-vel. Egyetlen kérésként azt fogalmazták meg felénk a cégvezetők, hogy a csapatambíciók mellett én se adjam fel a Dakaros álmaimat. Rendkívül boldog és büszke vagyok arra, hogy egy ekkora, a saját szegmensében toronymagasan piacvezető vállalat ismét bizalmat szavazott nekünk” – mondta a csapat vezetője, Horváth Lajos “Laller”.

A nívós cég ügyvezetői elégedettek az eddigi tapasztalatokkal, így nem is volt kérdéses, hogy újabb részt vállalnak a gárda céljainak megvalósításában. Ami Horváth Lajost ismerve nem lesz kis dobás:

Az alábbi friss videóinterjúban részletes beszámoló a tervekről:

„A projektről már korábban is esett szó, ez a 2020-as Dakar Rali, ahová a saját csapatunkkal és önálló szervízháttérrel szeretnénk eljutni. Ezenkívül döntő fontosságú lesz a tapasztalatszerzés és megfelelő felkészülés a srácoknak, valamint természetesen nekem is! Igyekszünk minél több rangos nemzetközi versenyen elindulni, közte olyan sivatagi helyszíneken, melyek beleszámítanak a Dakar kvalifikációba.”összegzett jókedvűen Laller, aki tehát mégsem mond le a Dakaros álmairól.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ