Édesanyjával és kisfiával együtt utazott Harkányba Horváth Éva, a népszerű műsorvezető, ahol közösen próbálták ki a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő Gyerekvilág részlegét, illetve a Látványfürdő élménymedencéit.

Az idei tavasz szokatlanul zord időjárással köszöntött be, ezért döntött úgy Horváth Éva, hogy a feltöltődéshez olyan helyszínt keres, amely akár három generáció számára is egészséges kikapcsolódást nyújt.

A 13,5 hektáros ősparkkal rendelkező, mediterrán klímájú Harkányi Gyógy- és Strandfürdő minden évszakban ideális helyszín bármely korosztály számára, mert a nemzetközi hírű Harkányi Gyógyvíz és gyógykezelések mellett, sokféle wellness és spa szolgáltatás, valamint az új Gyermekvilág részleg is várja a kicsiket és a nagyokat.

Horváth Éva és kisfia 2A csinos műsorvezető családjában az utazás és a víz iránti rajongás „genetikus” adottság. Édesapja egykor tengerészként dolgozott, de már 10 hónapos kisfia, Kristóf is rutinos világutazó, ahogy erről Éva nemrég elindított „Travel the world with a baby” Youtube vlogja is árulkodik.

Édesanyámmal nagyon szoros a kapcsolatunk, és ha teheti, külföldi útjaimra is elkísér. Sajnos, a sok munka miatt kifejezetten ritkaságnak számít, hogy végre hármasban tölthessünk együtt néhány zavartalan napot, amihez a Harkányi Fürdő igazán szerencsés választásnak bizonyult. Öröm volt látni, ahogy Kristóf vidáman pancsol egy „igazi” kalózhajós medencében, anyukám számára pedig a Harkányi Gyógyvíz és a gyógyszolgáltatások voltak nagyon hasznosak.” – mesélte el Horváth Éva.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ