Végre berobbant a tavasz! Nézd meg a Medicine márkánk SS19 legújabb kollekcióját, ahol a legfrissebb trendek és a vibráló színek tárulnak a szemed elé!

Végre itt a tavasz- ha tuti tavaszi stílust keresel és kedveled a kifejező színeket és a kényelmes ruhákat, akkor a Medicine tavaszi újdonságai a te ruhatáradba való! Ebben a szezonban a márka a színes nyomatokra , az hangsúlyos színekre és szabásokra fókuszált. Akik imádják a mintás ruhákat és tunikákat és a divatos jól szabott kosztümöket, melyek ebben az évben „felrobbantották” a kifutókat, most boldogok lehetnek, mert ez a kollekció tobzódik ezekben a modellekben.

Hűvösebb napokon a színesebb és mintás kardigánokra és dzsekikre voksolunk. A márka nem feledkezett el a férfiakról sem-  vicces mintájú, feliratos polók, ingek és nadrágokkal készülhetnek a közelgő nyárra. A klasszikus vonalat kedvelők is találnak kedvükre valót ebben a kollekcióban: az „örök divat” farmerek, fehér polók, testreszabott öltönyök, egyszerű dzsekik és chino nadrágok tökéletes választás, ha egy finom stílusú gardróbot akar valaki kialakítani magának idén nyáron.

MEGOSZTÁS