Egy hónap és kezdődik a strandszezon, így megérkeztek az üzletekbe a Women’secret első idei fürdőruhái is. A legújabb trendek között megtalálhatjuk a trópusi ihletésű mintákat, az élénk színeket és a kifordítható fazonokat.

RESORT

Ebben a kollekcióban a Women’secret akvarell hatású, trópusi mintákkal díszített, időtlen és sokoldalú darabokat mutat be.

A kiegészítő részletek – köztük a fonatok és a gyantából készült gyöngyök – is fontos szerephez jutnak: elegáns és szofisztikált megjelenést kölcsönöznek, amely tökéletesen illik az első idei napsugarakhoz.

Emellett a márka kollekciójában megtalálhatjuk az állatmintás fürdőruhákat, melyek minden összeállításhoz egyedi, merész külsőt biztosítanak.

SUPERSOLIDS

Women’secret SUPERSOLIDA Women’secret SUPERSOLIDS kollekciójában telített színekkel, erőteljes formákkal és kulcsmotívumokkal – mint például egyenes vonalú kivágással vagy folytonos merevítéssel – díszített fürdőruhákkal teszi teljessé kínálatát.

A divatmárkánál egyaránt megtalálhatjuk a kifordítható egybe- és kétrészes fürdőruhákat: így egy fazonnal két, különböző stílus mutathatunk be, a legtöbbet kihozva a darabokból.