Akik igazán jó programokra, finom ízekre, sportra és kultúrára vágynak egyszerre, azok nem telhetetlenek, hanem igazi „ínyencek”. Nekik mindenképp ott kell lenni 2019. 05. 11-én a Vértes Szíve Natúrfeszt Csákvár rendezvényen.

Az emberek igenis szeretnek szórakozni, kikapcsolódni, otthonról kimozdulni. Még jobban szeretik, ha olyan programot találnak, ahol az egész család együtt töltheti a szabadidejét úgy, hogy közben mindenki megtalálja a számára legvonzóbb programot. Ezt az igényt ismerték fel a fesztiválszervezők. Nem véletlen, hogy egyre több, magának országos hírnevet szerző rendezvény nőtte ki magát az utóbbi néhány évben. Valószínű, hogy az idén debütáló Vértes Szíve Natúrfeszt Csákvár is beáll a sorba, s néhány év múlva már a nagy hagyományokkal bíró fesztiválok közt emlegetik majd. Erre minden esélye megvan, hiszen a 2019. május 11-én megrendezésre kerülő Naturfeszt olyan vonzó programokat kínál, ami előre láthatóan nagyot fog szólni, így aki lemarad, utólag nagyon fogja bánni.

kapu_resizeMitől lesz olyan nagy durranás?

Először is, már maga a helyszín is varázslatos. A Vértes hegység szélén elhelyezkedő kisváros, Csákvár bővelkedik természeti kincsekben és kulturális emlékekben. Ugyanakkor az ország minden pontjáról jól megközelíthető település.

Másodszor, a programkínálat minden igényt kielégít. A rendezvény elsősorban a családoknak, a kerékpáros, bakancsos és lovas túrázóknak kínál programokat.

Lesznek gyermekprogramok, kézműves foglalkozások, környezettudatos élményprogramok, lesz művészi kerékpárbemutató, amatőr és profi kerékpárverseny, családi városkerülő biciklitúra, lovastúra, gyermek lovagoltatás, egészséges életmód tanácsadás, pusztabuszozás, gyalogtúra. A kerékpáros versenyek profi szervezéséről Szalontay Sándor pályakerékpáros magyar bajnok gondoskodik.

DSC_6408-HDR_resizeMindezek mellett fellép a Palinta Társulat, bemutatkoznak a csákvári Dallam AMI néptáncosai, a Bohemian Acoustic, a rendezvényt pedig a TNT „Track” fellépése zárja.

A regisztrált résztvevőknek ingyenes ebéddel kedveskednek a szervezők, illetve közöttük egy Cube kerékpárt is kisorsolnak a nap végén.

A rendezvény helyszíne Csákváron a Szent Mihály tér.