Az európai piacra is megérkezett a CrossFit közösség kedvenc márkájának eddigi legtökéletesebb cipője, a Reebok Nano 9.

A “Nano mindenkinek” néven is futó Nano 9 megalkotása során a sportmárka nagy hangsúlyt fektetett a globális CrossFit közösség sportolói visszajelzéseire. Az eredmény egy minden eddiginél kényelmesebb és praktikusabb cipő, a Nano 9. Az új modell legfontosabb jellemzői:

  • Praktikum: kifejezetten CrossFitre fejlesztett talpbordázat MetaSplit technológiával a jobb tapadás érdekében
  • Biztos tartás: kiszélesített lábujjrész a kényelem és a hatékony erőátvitelért
  • Elnyűhetetlen komfort: lélegző, mégis strapabíró felsőrész, a Flexwave technológia minden előnyével és lábujjaknál párnázott kialakítással a tökéletes futásélményért
  • Kiváló stabilitás: alacsony sarokrész a minden eddiginél jobb talajfogás érdekében

reebok nano 9 edzőcipő 3„Ha valaki olyan sokat és olyan keményen edz, mint én, megbízható cipőre van szüksége, ami nem csak kényelmes és strapabíró, de a lábat is stabilan tartja. Csak így hozhatjuk ki magunkból a maximumot” – mondta a Reebok sportcsillaga, Pat Vellner, a Reebok CrossFit Games háromszoros dobogósa. „Hozzászoktam már, hogy a Reebok Nano cipőitől mindent megkapok, amire az edzés során szükségem lehet, de a Nano9 mégis meg tudott lepni. Jól látható, hogy a tervezők tényleg ismerik a CrossFit közösség igényeit, és komolyan is veszik azokat. Az egészben az a legjobb, hogy megtartották a korábbi modellek legjobb elemeit, de bevezettek olyan új feature-öket, mint a jobb talajfogású talprész, vagy az orrnál elhelyezett párnázás. Így egy minden tekintetben jobb élményt nyújtó cipőt használhatok, legyen szó bármilyen CrossFit edzésről.”

reebok nano 9 edzőcipő 2„Büszkén mondhatjuk, hogy egy olyan CrossFit cipőt mutathatunk most be, ami minden eddiginél nagyobb mértékben elégíti ki a mozgásforma globális közösségének igényeit. Ennek a közösségnek a tagjaként én magam is elsőkézből tapasztalom, hogy mennyit számít a megfelelő cipő abban, hogy a különböző igényekkel rendelkező sportolók minden edzésük alkalmával kihozhassák magukból a maximumot. Ezért nagy öröm, hogy bemutathatjuk a Nano 9-et, az első olyan edzőcipőt, amit a CrossFit közösség közvetlen visszajelzései alapján terveztünk meg, érkezzen az egy kezdőtől vagy akár a Fittest of the World cím birtokosától” – mondta a tervezési folyamatról, Tal Short, a Reebok edzőcipő-üzletágának Senior Product Managere.

reebok nano 9 edzőcipő 4A Nano kilencedik generációjának piacra dobását a Reebok egy, a CrossFit közösség bajtársias szellemiségét bemutató kampánnyal ünnepli. A kampányban kulcsszerepet kapnak azok a hétköznapi figurák, akik a sportban a kikapcsolódás egy formáját találták meg, ugyanakkor feltűnnek olyan világhírű sportolók is, mint Pat Vellner.