Közelednek a téli ünnepek, amikor nagy figyelmet szentelünk az otthonunk szépítésére, dekorálására, és különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy mindig kellemes illat lengje be a teret, ahol élünk.

Manapság rengeteg lehetőség közül választhatunk a lakásunk illatosítására. A lakás parfümök nemcsak isteni illatot árasztanak, hanem különleges, változatos dizájnjuknak köszönhetően dekorációként is használhatjuk. A klasszikus stílus kedvelőinek ajánljuk a CHANDO márka finom porcelánból készült diffúzorait.

A kínai CHANDO márkát az eredetiség, a szabadalmaztatott, egyedi porcelánfeldolgozás és a kifinomult illatok jellemzik. A márka 1977-ben alakult, amikor a sanghai Chen család egyik  tagja, a tehetséges Vicki tanulmányozni kezdte a kerámia készítés művészetét, a fejlődés folyamatát, innovációját. Megfigyelte a nyugati és a keleti esztétikai gondolkodás közötti eltéréseket is. Vicki gyorsan felfedezte a kerámia kivételes tulajdonságait és illatosító képességét. A hagyományos keleti művészet és a nyugati elegancia ötvözésével olyan csodálatos termékek jöttek létre, amelyek páratlanok a világon. Az illatos porcelán létrehozása nem csupán egy speciális formula vagy a gyártósoron következő lépés eredménye, hanem az élet során kialakult hiedelmek és hagyományok megőrzésének eredménye. Az első lépéstől az utolsóig, lépésről lépésre, harmonikus kapcsolatot alakítunk ki az illat és a szépség között.

angyalka 1 db képANGYALKA KOLLEKCIÓ

  1. CHANDO MINI PORCELÁN DIFFÚZOR – KÉK ANGYALKA, FEHÉR DAGÁLY

A karácsonyi dekoráció különleges része lehet az angyalka formájú porcelán diffúzor, amely amellett, hogy esztétikus a kellemes illatról is gondoskodik. A porcelán egyedi, szabadalmaztatott feldolgozása lehetővé tette a Chando márka elbűvölő termékeinek megalkotását. Tetszetős csomagolásának köszönhetően a termék tökéletes ajándékként is.

Két változatban kapható – rózsaszínű és kék színben.

  1. CHANDO MINI PORCELÁN DIFFÚZOR – RÓZSASZÍNŰ ANGYALKA

Aranyos, angyalka alakú porcelán mini illatosító, amely kiváló kisebb helyiségek illatosítására. Különböző tea levelek és a bergamott illatával, rózsaszínben.

MEGOSZTÁS