Közelednek a téli ünnepek, amikor nagy figyelmet szentelünk az otthonunk szépítésére, dekorálására, és különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy mindig kellemes illat lengje be a teret, ahol élünk.

Manapság rengeteg lehetőség közül választhatunk a lakásunk illatosítására. A lakás parfümök nemcsak isteni illatot árasztanak, hanem különleges, változatos dizájnjuknak köszönhetően dekorációként is használhatjuk. A klasszikus stílus kedvelőinek ajánljuk a CHANDO márka finom porcelánból készült diffúzorait.

A kínai CHANDO márkát az eredetiség, a szabadalmaztatott, egyedi porcelánfeldolgozás és a kifinomult illatok jellemzik. A márka 1977-ben alakult, amikor a sanghai Chen család egyik  tagja, a tehetséges Vicki tanulmányozni kezdte a kerámia készítés művészetét, a fejlődés folyamatát, innovációját. Megfigyelte a nyugati és a keleti esztétikai gondolkodás közötti eltéréseket is. Vicki gyorsan felfedezte a kerámia kivételes tulajdonságait és illatosító képességét. A hagyományos keleti művészet és a nyugati elegancia ötvözésével olyan csodálatos termékek jöttek létre, amelyek páratlanok a világon. Az illatos porcelán létrehozása nem csupán egy speciális formula vagy a gyártósoron következő lépés eredménye, hanem az élet során kialakult hiedelmek és hagyományok megőrzésének eredménye. Az első lépéstől az utolsóig, lépésről lépésre, harmonikus kapcsolatot alakítunk ki az illat és a szépség között.

  1. HANDO porcelán diffúzor – arany – Showy peony

Myst_21Aranyló fény

Az arany és a hófehér párosításával ünnepivé varázsolhatjuk lakásunkat. A virágalakú aroma diffúzor remek ajándék hölgyek részére. Igényes luxuscsomagolásban, a két 100 ml-es bazsarózsa-illatú utántöltő része a csomagnak.

  1. CHANDO porcelán illatosító – ezüst színű – Friss liliom illat

Ezüst pompa

A porcelán egyedi feldolgozása látható ezen a különleges ezüst színű üvegcsén. Lakás dekorációnak és ajándékként is kiváló választás. Érzéki orchidea illatot áraszt.

  1. CHANDO MYST – PIROS AROMA DIFFÚZOR RÓZSAKERT

A rózsa illata

A téli ünnepkör dekorációs árnyalataiba remekül passzol az elegáns, piros üveg, a hófehér porcelán virágdísszel. Illatának köszönhetően pedig mindig egy rózsakertbe érezhetjük magunkat.

  1. CHANDO MYST PORCELÁNDIFFÚZOR – BARNA, VANÍLIA ÉS CÉDRUS

Finom elegancia

Az áttetsző barna üveg nagyon elegáns külsőt kölcsönőz a parfümnek. Édes vanília és cédrus illat – friss faillat, a lehullott levelek és a cipruserdő üde szellőjének illata mindez egy üvegcsében. Fejillat: szicíliai liliom, édes narancs, rózsaszín grapefruit Szívillat: tömjén, jázmin, vanília Alapillat: szantálfa, cédrusfa.

  1. Myst_16CHANDO porcelán illatosító – bazsarózsa illat, arany színű

Arany pompa

Akár a karácsonyi dekoráció része lehet, akár remek ajándék a pompás arany színű illatosító, amely isteni bazsarózsa illatot áraszt. Lenyűgöző kinézetén és elbűvölő illatán kívül a termék luxus csomagolásával is hódít a hölgyek körében.

  1. CHANDO mini porcelán illatosító – Friss liliom illat, ezüst színű

Ezüst csoda

Ragyogó ezüst színének köszönhetően az ünnepi asztal dísze is lehet ez mini porcelán illatosító. Mintha egy egész friss virágokból álló virágcsokor illatozna az asztalon, az illatkompozícióban a liliom dominál. Az illat összetétele: Alap: pézsma, Szív: jázmin, rózsa, orchidea Fej: citrom

  1. CHANDO porcelán illatosító – érzéki kamélia illat, 35 ml

Fémes csillogás

A rózsaszínes-rezes fémes csillogású porcelán illatosító remek kiegészítője otthonunk téli dekorációjának.  Finom kamélia illata érzéki illatélményt ad.  Finom, lágy és nőies illat. Az illat összetétele: Alap: pacsuli, cédrus és szantálfa, ámbra, pézsma Szív:  jázmin, rózsa, liliom, kamélia Fej: bergamott, citrom

MEGOSZTÁS