Fotó: Pixabay

Lezárult a Natura &Co és az AVON összeolvadása, amely igazi mérföldkőnek számít mindkét vállalat életében. Ezzel az egyesüléssel ugyanis megalakult a világ negyedik legnagyobb, teljes mértékben szépségiparral foglalkozó vállalata, olyan ikonikus márkákkal, mint a Natura, az AVON, a The Body Shop és az Aesop.

A Natura &Co családhoz való csatlakozás egy teljesen új fejezet kezdetét jelenti az AVON több mint 130 éves történelmében, amely megőrzi azt, ami nagyszerűvé teszi az AVON-t, emellett további fejlődési lehetőségeket és még izgalmasabb innovációkat tartogat a jövőre nézve.

Az egyesülés révén a vállalatcsoport egy hihetetlenül széles termékportfóliót tudhat magáénak, így világszerte több mint 200 millió fogyasztó részére tesz elérhetővé ikonikus márkákat és szépségipari termékeket nap mint nap. A két vállalatot a szépség- illetve az emberi kapcsolatok iránti szenvedély mellett összeköti a közös vízió és a hit, miszerint együtt pozitív társadalmi, környezeti és gazdasági hatást tudnak gyakorolni megújuló üzleti tevékenységük révén.

Fotó: Pixabay
Fotó: pixabay 

Mindkét vállalat eddig is szívén viselte a társadalom számára fontos témákat, ezután pedig még erőteljesebben tudnak majd fellépni olyan ügyek mellett, mint a klímakrízis elleni küzdelem, az állatkísérlet-mentes termékek forgalmazása és a nők helyzetének javítása.

„Küldetésünk, hogy ne csupán a világ legjobb szépségipari vállalata legyünk, hanem a legjobb szépségipari vállalat, mely a világért dolgozik. Örömmel nézek a közös munka elé és várom, hogy megírjuk utunk következő fejezetét” – nyilatkozta Roberto Marquez Natura &Co vállalatcsoport ügyvezető igazgatója.

Az AVON-ról

Az AVON már több mint 130 éve kiáll a szépség, az innováció a pozitív gondolkodás, és mindenekelőtt a nők mellett. Az AVON portfóliójába tartoznak az olyan jól ismert és közkedvelt márkák, mint az ANEW, Avon Color, Avon Care, Skin-So-Soft és az Advance Techniques. Az Avon termékeket a vállalat közel 6 millió aktív, független tanácsadón keresztül értékesíti. Tudj meg többet az Avon-ról és a termékeiről a www.avon.hu oldalon.

A NATURA & CO-ról

A Natura, az Aesop és a The Body Shop egyesítéséből adódóan – a Natura &Co vállalat által – egy globális, több értékesítési csatornás és több márkából álló kozmetikai csoport jön létre. A csoportot alkotó három vállalat elkötelezett a pozitív gazdasági, társadalmi és környezeti hatások kialakításáért. Az 1969-ben alapított Natura kozmetikai és testápolási szegmensben tevékenykedő brazil multinacionális vállalat, amely vezető pozíciót tölt be a közvetlen értékesítés terén. Az 1976-ban, Anita Roddick által, Brightonban alapított The Body Shop egy globális szépségápolási márka, amelynek küldetése, hogy pozitív változást érjen el a világon.  Az ausztrál Aesop szépségápolási márkát 1987-ben alapították abból a célból, hogy kiváló minőségű bőr-, haj- és testápolási termékeket hozzon létre.

MEGOSZTÁS