A főváros egyedülálló amerikai pop-art és kortárs galériájának, a BernArt Contemporary Gallery exkluzív estéjén hírességek és a művészet kedvelői gyűltek össze, hogy megtekintsék, a Kolibri Art Studio Europe tágasabb és nívósabb helyre költözött.

Az új, színvonalas helyszín még több nagyértékű remekművet rejt, az igényes lakásdekoráció művészet kedvelői nagy örömére. A minőséget kedvelő gyűjtőknek kedveznek a pop-art eleganciájával. Modern, humoros, ugyanakkor jellegzetesen dekoratív témakörök – így jellemzik az amerikai pop-art irányzat remekműveit a Margit körúton megnyílt kiállítóterem alapítói. A galéria nemcsak Budapesten, de az európai régióban is kimagaslónak számít. A VIP eseményen Charlie, énekes és Manuel Betancourt Camino, mexikói operaénekes és Győrfi Pál is részt vett.

Lenyűgöző az új budapesti pop-art galéria65

Világszerte ismert művészek képei egyedül Budapesten

A galéria tulajdonosai neves amerikai alkotók egyedüli képviselőiként tevékenykednek, mint Britto, Fazzino és Shag, akikkel személyes kapcsolatokat ápolnak évtizedek óta. Bernard Barna Fekete, a galéria vezetője és alapítója tárlatvezetésre hívta a résztvevőket.

Lenyűgöző az új budapesti pop-art galéria25

– Nagyon örülünk, hogy méltó helyet találtunk Buda szívében az értékes gyűjteményeinknek. BernArt Contemporary Gallery néven, a budai Margit negyedben, a Margit körút páratlan oldalán, tágasabb es nívósabb helyen egy fergeteges hangulatú VIP fogadás keretein belül nyitottuk meg a főváros egyedülálló, amerikai pop-art és kortárs galériáját. Nagyon szépen köszönjük a megjelenteknek, hogy velünk ünnepelték új stúdiónkat – mesélte Bernard Barna Fekete, aki három éve költözött haza feleségével, Anikóval, akivel megvalósította itthon is az álmát, és egy kis amerikai hangulatot művészeti értékekkel fűszerezve csempészett hazánkba.

Lenyűgöző az új budapesti pop-art galéria45

– Célunk, hogy a magyar gyűjtők számára is elérhetővé tegyük a 20. és 21. század Amerikájának pop-art, art deco és képzőművészeti remekműveit – mint az otthoni vagy vállalati dekoráció színvonalas irányzatát. Amerikai partnereinkkel közösen az a szándékunk, hogy ezt a sajátos művészetet bemutassuk az érdeklődőknek és a leendő gyűjtőknek. A viszonylag nagy méretek, a masszív szín- és témakombinációk frissességet sugározva keltik jókedvre a szemlélőt – tette hozzá a galéria tukajdonos.

Akusztikus gitáron közreműködött a rendezvény keretein belül Gál Gábor, zenész (Budapest Acoustic Band), továbbá különleges amerikai örökzöld dalokat adott elő Manuel Betancourt Camino, mexikói operaénekes.
Lenyűgöző az új budapesti pop-art galéria855

– Bernard nagyon nyílt, kedves személy, sok ember veszi körül, jó a kisugárzása. Az új helyre költözött galéria fantasztikus, első látásra megtetszett. Tetszenek ezek a vidám, élénk képek, történetek, témák – mondta Manuel Betancourt Camino.

További információ: https://kolibriartstudioeu.com/

MEGOSZTÁS