A Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületét támogatja a Wolt Market. Minden reggel hat Wolt Marketből hozhatnak el élelmiszert a rászoruló családok részére a szervezet önkéntesei.

Különböző minőségi, márkás terméket, zamatos gyümölcsöket, roppanós zöldségeket, prémium minőségű húsokat, tojásokat, édességeket, ízletes pékárukat kapnak a cégtől.

2

2022 húsvétkor egy egyszeri adományozással segítette a cég a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületét a Baptista Szeretetszolgálat közvetítésével. Ezután keresték a lehetőséget, hogyan tudnak az egyesületnek hosszabb távon is segítséget nyújtani, és nagy örömükre szolgál, hogy idén tavasszal elindult az együttműködés, melynek keretein belül a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületének önkéntesei hat budapesti Wolt Market üzletből szállítanak el élelmiszert minden reggel.

34

– Naponta körülbelül harminc család részére elegendő élelmiszercsomagot tudunk összeállítani, amelyben minőségi termékek, köztük pékáru, zöldség, gyümölcs, hús, különféle szárazáruk (tészta, rizs, kekszek, gabonák) találhatók. Szeretnénk továbbra is fenntartani az együttműködést a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületével, a jövőben esetleg kibővíteni azt. Emellett továbbra is szeretnénk lehetővé tenni, hogy a felhasználóink is adományozhassanak élelmiszert a Wolt Marketen keresztül. Jelenleg három szervezetet lehet támogatni, mi pedig a résztvevő három szervezetnek (Hangya Közösség, Heti Betevő, Utcáról Lakásba Egyesület) a beérkezett adományokból élelmiszercsomagokat állítunk össze – mondta a Wolt Market ügyvezető igazgatója, Törös Gábor.

22

– Március eleje óta tart már az együttműködés, és minden nap eláll a lélegzetünk, hogy a hat Marketből, milyen fantasztikus, minőségi élelmiszereket hozhatunk el. Hálásak vagyunk a Wolt Market vezetőségének, dolgozóinak, hogy segítik a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete munkáját, adományaikkal megkönnyítik a tagok életét, hogy igazán minőségi étel kerülhessen a családok asztalára. 170 nehéz körülmények között élő családnak, ami 793 tagot jelent, nehéz segíteni, előteremteni annyi adományt, amivel 438 kiskorú gyermek ellátását úgy tudjuk segíteni, hogy ne érezzék a nélkülözést. Ez a három szám többször változik, de ha éppen csökken is rászoruló tagjaink száma, biztosan érkezik újabb jelentkező. Ami ebben a kaotikus világban érthető. Minden tagunk mögött van egy szomorú történet, melyre gyógyírt keresünk több formában is: élmények, tárgyak, élelmiszer. Hisszük, hogy minőségi módon táplálni kell a lelket és testet. Csak így lehet egészségesnek maradni – részletezte a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületének elnöke, Perczel Tímea.

1

– Fontos számunkra, hogy tegyünk az élelmiszerpazarlás ellen, és az egyéb jótékonysági akciók mellett ezzel az együttműködéssel is segítsük azokat, akik számára napi gondot okoz az alapvető élelmiszerek beszerzése. Ez a fajta felelős gondolkodás és működés nemcsak a vállalat, hanem a Wolt Market munkavállalói számára is kiemelkedő érték, nekik is sokat jelent, hogy az élelmiszerek jó helyre kerülnek – zárta Törös Gábor.

35

MEGOSZTÁS