Ismerjük a mondást: „Minden nap egy alma, az orvost távol tartja.” A nyers almán kívül ezt az egészséges, zamatos gyümölcsöt más formában is lehet fogyasztani.

Ez a gondolat vezérelte a Redpower gyógynövényes ital megálmodóit: így megalkották a természetes, vegán, cukormentes finomságot. Mindegyik termék valamilyen más problémára adhat megoldást, melynek hatása, ereje az adott gyógynövénynek tudható be.

55

A Redpower márka néven kapható gyógynövény tartalmú rostos almaital termék család népszerű az egészséges, sportos életmódot követők körében, ráadásul a gyermekek is örömmel fogyasztják.

– A receptek kidolgozása, fejlesztése egy kedves orvos barátunk feladata, a termeléssel kapcsolatos tevékenységet a gyógyszertári asszisztens képesítésű tulajdonos végzi, míg az üzleti, műszaki, kereskedelmi jellegű feladatok rám hárulnak. Mindegyikünk célja az, hogy olyan egészséges ital kerüljön a fogyasztó poharába, ami kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, cukormentes, adalékmentes és koffeinmentes formában – kezdte Egervári Gábor, a termék egyik kitalálója.

6– Az orvos barátunk, aki Dubaiból származik, a Pécsi Orvostudományi Egyetem elvégzése után egy évtizeden keresztül a természetgyógyászat különböző ágaiban is elmélyítette tudását. Ma is természetgyógyászként dolgozik Magyarországon. Az ő ősi, keleti receptjei alapján készülnek a termékeink. A két fő alkotórész csoport: rostos almalé és különböző gyógynövények. A legelső termékünk a Redpower Immuno névre hallgató rostos almaital gyógynövényekkel ma is nagyon népszerű. Az almalé minden saját márkás termékünkben megtalálható, a gyógynövények azonban változnak – részletezte az egészséges ital egyik megálmodója, Gábor.

Mindegyik termék valamilyen más problémára adhat megoldást, melynek hatása az adott gyógynövénynek köszönhető. Termék típusonként 2-4 féle gyógynövény kivonatát tartalmazzák.

7

– Az almát kizárólag magyar forrásból szerezzük be, míg a gyógynövények amerikai, ázsiai és európai piacokról származnak. Egyébként az almát azért választottuk, mert magyar termelőktől könnyen elérhető, az alma alapízét sokan kedvelik, így a rostos almaléhez kevert, különböző hatású gyógynövények íze is kellemesen érvényesülhet. Saját termékeinket Magyarországon gyártott csomagoló anyagba helyezzük, és az Alapi Munka Gyümölcse Szociális Szövetkezet üzemében bérgyártásban töltetjük. Természetesen vannak terveink a jövőre vonatkozóan is, új Redpower termékek kidolgozása a legfőbb célunk. Ezek a termékek a webáruház kínálatában is reményeink szerint hamarosan megjelennek. Jelenleg hatféle italunk érhető el.

További információ: https://redpower.hu/

 

MEGOSZTÁS