Előre tartasz az allergiaszezontól? Az év legfelhőtlenebb hónapjait beárnyékolja rendre a rettegett allergiád? Végig szenveded tavasztól őszig az összes napot, mert folyik az orrod, ég a szemed, és folyamatosan tüsszögsz?

Már szinte el se tudod képzelni, milyen lehet ezek nélkül a tünetek nélkül élni? Most itt egy természetes megoldás, hogy az allergiás szezont könnyen vészeld át!

Tudtad, hogy ma Magyarországon a lakosság 15-25%-a szenved felső légúti allergiában? Tudd, hogy nem vagy egyedül!

RedPower Allergy35

Már mindent kipróbáltál, az allergia elleni gyógyszereket nem szeretnéd folyamatosan szedni, és eleged van a szemcsepp, orrspray és különböző krémek, kenőcsök tömkelegéből?!

Ha az allergiád ellen keresel egy megbízható, természetes megoldást, akkor a gyógynövény tartalmú RedPower Allergy funkcionális ital aktívan segíthet a kellemetlen tünetek csökkentésében. Elég szinte csak a RedPower Allergyt fogyasztani, és a könnyezés, szájpadlás viszketés, köhögés tünetei jelentős mértékben csökkenhetnek.

A pollenek és a szénanátha nem ellenség többé!

Hogyan tud a RedPower Allergy segíteni?

5

– A saját receptúra alapján kifejlesztett, vegán ital a gyógynövények, legfőképpen a kömény gyulladás ellenes és anti-hisztamin tulajdonságával segíthet a kellemetlen allergiás tünetek csökkentésében azon túl, hogy az immunrendszert is támogatja. Kiváló antioxidáns forrás, méregtelenítő hatású, ugyanakkor segíthet a meghűléses betegségek, fertőzések megelőzésében, valamint energia- és vitamin tartalma hozzájárul a teltségérzet kialakulásához – mondta Egervári Gábor, a termék egyik kitalálója.

A gyógynövények erejével a legkönnyebb segíteni szervezetünknek

Ha régóta keresed a megoldást az allergiás tüneteid enyhítésére, akkor tégy egy próbát a RedPower Allergy gyógynövényes almaitallal, amelybe – 250 ml esetén – kb. 4 db piros alma legjavát zárták. 1 liter Red Power Allergy gyógynövényes italhoz min. 1,6 kg alma kerül felhasználásra.

Az allergia tüneteinek csökkentésén túl:

  • Erősíti az immunrendszert
  • Segíthet semlegesíteni a gyulladásokat
  • Kiváló antioxidáns forrás
  • Jótékony hatása van a méregtelenítésre
  • Segíthet a meghűléses betegségek megelőzésében, a fertőzések távol tartásában
  • Energia- és vitamintartalma késlelteti az éhségérzet kialakulását

RedPower Allergy65

A RedPower Allergy hozzájárul a rostban gazdag táplálkozáshoz

– A jelenkori társadalom rendkívül rostszegényen táplálkozik, ez a tendencia rövidtávon egyre több emésztési problémához, folyamatos székrekedéshez, cukorbetegséghez, magas koleszterinszinthez és vastagbélrák kialakulásához vezethet. Funkcionális italunk a rostos almavelőt is tartalmazza, ettől olyan sűrű és ízletes. A rostok teltségérzetet okoznak, így csökkenthetik az étvágyat. Italunk a súlycsökkentő étrendekbe is sikeresen beilleszthető, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, 100% vegán – részletezte az egészséges ital egyik megálmodója, Gábor.

Hogyan fogyaszd a legjobb hatás érdekében?

Az allergiás tünetek csökkentése érdekében a napi ajánlott mennyiség min. 50 ml, melyet étkezés közben ajánlott elfogyasztani, így egy tasak 5 napra elegendő mennyiséget tartalmaz a minimális napi adag fogyasztása esetén. A gyorsabb hatás érdekében 12 óra elteltével az adag duplázható. A kívánt hatás eléréséhez minimum 30 napos ivókúrát javasolnak.

A terméket praktikus 250 ml-es kiszerelésű tasakban szállítják, azonban csappal ellátott, könnyedén nyitható és zárható, 1500 ml-es kiszerelésű dobozban is kapható. A felbontott italokat hűtőben érdemes tárolni, és 30 napon belül javasolt az elfogyasztása.

Gyerekeknek adható?

A teljes napi mennyiség (50 ml) elfogyasztását 3 éves kortól ajánlják, ez alatt csökkentett mennyiségben javasolt.

További információ: https://redpower.hu/