Teltebb idomokkal se mondjunk le a nyári napsütésről, a vízparti hangulatról, a fürdőzésről.

Íme 3 +1 tipp, amelyet érdemes kipróbálni, ha van rajtunk egy kis plusz

1. Csinos is, nőies is – elő a kimonóval, kaftánnal!

Nem csak, hogy eltakarja azokat a területeket, amelyeket nem szeretnénk közszemlére tenni, de még végtelenül nőies és elegáns is. Egy ilyen öltözetben akár a parton is sétálgathatunk, egy okból néznek majd minket: amiért roppant stílusosak vagyunk.

Legyen szó akár fekete, derékban karcsúsított kaftánról, lenge, nyitott kimonóról vagy épp mintás tunikáról, biztos, hogy sokkal jobban fogjuk érezni magunkat egy ilyen kellemes darabban, mint nélküle. Sőt, sokkal elegánsabb is egy szép strandruhában sétálni – akár a büfébe is -, mint csak fürdőruhában.

fürdőruha 32. Bikiniben

Nem kell lemondanunk a bikiniről attól, hogy van egy kis pocakunk. Válasszunk olyan fazont, aminek a bugyirésznél kicsit magasabb derékszabású, vagy ha ezeket a típusokat nem kedveljük, akkor olyat, ami szépen fogja, összetartja a hasat és a csípőtájékot.
Ha szeretnünk napozni, szeretjük, ha a hasunkat is éri a kellemes meleg, akkor semmiképp se mondjunk le róla csak azért, mert valaki szerint inkább egyrészesben illene lennünk.

Ebben az esetben az is jó megoldás lehet, ha három részes fürdőruhát vásárolunk, azaz apróbb bugyira – amiben csak napozunk – sétához, vagy fürdőzéshez felkaphatunk magunkra egy nagyobb bikinalsót vagy egy kisnadrágot.

3. Extrás egyrészes

Piros úszódresszben, akár egy életmentő? Félvállas megoldással, amit akár egy szoknyával is viselhetünk a parton, vagy épp különleges, hasrészen nyitott fürdőruhában? Bizony, teltebb idomokkal is választhatunk magunknak különlegesen szabott fürdőruhát, hiszen miért is ne!

Ha szeretjük a feltűnőbb színeket vagy a különleges szabásvonalú darabokat, szavazzunk ilyenre, amit akár egy könnyű nyári szoknyával vagy rövidnadrággal is viselhetünk, ha sétálni támad kedvünk a parton.

fürdőruha 1+ 1 Klasszikus vonalvezetés

Ha szeretjük az örökzöld, elegánsabb stílust, akkor válasszunk bátran egy visszafogottabb, egyszínű fürdőruhát. Lehet az akár fekete, királykék vagy sötétzöld. Ezek a színek sosem mennem ki a divatból és viselőjük mindig kifinomult, picit visszafogottabb lesz bennük.

Feldobhatjuk egy roppant nőies kalappal vagy akár egy kimonóval, saronggal is. Mivel ezek a darabok nagyon letisztultak, így akár egy nyakláncot is a nyakunkba tehetünk, és máris kész a tengerparti éttermi szett.

A stylist tippje:
ha bizonytalanok vagyunk a választásban, akkor gondoljunk arra, hogy mi az, amiben igazán jól éreznénk magunkat. Szeretünk napozni? Akkor ne mondjunk le a bikiniről. Teltebb keblekre, szélesebb csípőre érdemes jól tartó, szélesebb pántos bikinifelsőt és bugyit választani.
Egyberészes fürdőruha esetében ma már egyre több alakformázó fazon kapható, amely szépen összetartja a hasat. Ezt úgy ismerhetjük fel, hogy a derékrészen vagy dupla anyagot használnak és feszesebb, “haslenyomós” a varrás, vagy épp srégen varrottan oldják meg az optikai karcsúsítást, ami így is karcsúsít.

Szerző és stylist: Kozma Rita
Fotó: Tiszolczi Lilla
Modellek: Create Yourself Program

MEGOSZTÁS