Mindannyian megtapasztalhattuk már, hogy olykor hiába minden próbálkozásunk, nem tudunk megszabadulni a fürdőszobai kellemetlen szagoktól. A Zewa szívügye a gondoskodás, így erre a problémára is kifejlesztett egy egyedülálló, innovatív megoldást: a forradalmi OdorBlock szagsemlegesítő technológiának köszönhetően végre folyamatosan élvezhetjük fürdőszobánk friss és tiszta illatát.

Már elérhető a boltokban a Zewa első olyan WC-papírja, mely exkluzív technológiájának köszönhetően segít, hogy búcsút inthessünk az illemhelyiségben terjengő kellemetlen szagoknak.

Az illatosított toalettpapírok, valamint az egyéb fürdőszobai illatósító termékek csak elfedik, elnyomják a szagokat, ezzel szemben a Zewa Deluxe OdorBlock innovációja hatékony módszert kínál: speciális összetételének köszönhetően olyan anyagot bocsájt ki, amelyek az orrunkban lévő azon receptorokra hatnak, melyekkel a kellemetlen toalett béli szagokat érzékeljük, ezáltal semlegesítve azokat. Az egyedülálló illatanyag a tekercsek gurigáiban található meg, így nem irritálja bőrünket és kellemes hangulatot varázsol fürdőszobáinkba.

Zewa Deluxe Jasmine BlossomA levendula-, kamilla-, barack- és jázminillatú toalettpapírok között mindannyian megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt:

A Lavender Dreams toalettpapírokban a kifinomult, különleges virágillat mellett a hosszantartó fás jegyek dominálnak, míg a Camomile Comfort WC-papírok vonzó kamillaillatán és friss fejjegyein túl a pézsma, borostyán, valamint a vanília alap aromáival vesznek le a lábunkról.  Üde gyümölcs- és virágillattal kápráztatnak el a Peach Cashmere toalettpapírok, amelyekben az alma és a görögdinnye aromáit ötvözik egy puha, fás lecsengéssel. A Jasmine Blossom termékek pedig a citrom és a boróka friss csúcsjegyein felül virágillattal lengik körbe fürdőszobánkat. Mindemellett a bőrgyógyászatilag tesztelt toalettpapírok – a Zewa eddigi termékeihez hűen – erősen, ám egyben kíméletesen bánnak bőrünkkel.

A WC-papírok biológiailag lebomlóak, valamint a csomagolásuk nemcsak újrahasznosítható, hanem a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésének érdekében 30%-ban újrahasznosított műanyagból készültek.

MEGOSZTÁS