A Magyar Újságírók Országos Szövetsége Turisztikai és Gasztronómiai Szakosztályának rendezvényén bemutatkozhattak az innovatív tojásfehérje-alapú ToTu tejtermék helyettesítők és a különleges, ízletes Kavali™ szárított gyümölcsök.

Az eseményen a turisztikai előadást követően a ToTu tojásfehérje termékcsalád kutatás-fejlesztési igazgatója, dr. Németh Csaba részletezte, miért is fontos a tojás fogyasztás. Továbbá bemutatta a ToTut, amely tökéletes helyettesítője a hagyományos tejtermékeknek. Tojásfehérjéből készülnek, így laktózmentesek, és a magas fehérje- illetve az alacsony szénhidrát- és zsírtartalomnak köszönhetően optimális mindenki számára.

6

– Nagyon sokan úgy gondolják, egy új, innovatív kiskereskedelmi termék garantált sikeréhez vezet, ha bekerülnek egy nagy üzletlánc polcaira. Ez valóban szinte elengedhetetlen, de nem elégséges feltétele a célcsoport elérének, hiszen ezekben a hatalmas üzletekben meg is kell találni, az még jobb, ha a potenciális fogyasztók keresik a termékeket. Hatalmas segítség nekünk, hogy az ilyen rendezvényeken bemutatkozhatnak a tojásfehérje-alapú tejtermék helyettesítőink, és még több olyan emberhez eljut a hírük, akiknek szánjuk azokat – mondta dr. Németh Csaba, élelmiszer-mérnök.

3

A proteindús, zsírmentes, főként tejmentesen táplálkozóknak szánt élelmiszerekkel nagyszerűen lehet mind ízvilágban, mind konyhatechnológiai szempontból helyettesíteni a tehéntúrót, tejfölt, cukrászati krémeket és tejet, de egyre több ízesített változata is megjelenik.

– Sokan szeretnek a konyhában igazi gasztro-remekműveket alkotni, de azért gyakran szükség lehet egy már ízesített, azonnal fogyasztható finomságra is, ahogy ezt a tejtermékek esetén is tapasztaljuk. Az ilyen esetekre fejlesztettük az epres joghurt- és a tejeskávé-alternatívákat, melyekben a tejet szintén tojásfehérjével helyettesítettük – folytatta dr. Németh Csaba.

Nagy örömmel fogyasztották az esemény résztvevői a 100%-ban természetes Kavalit™ is, amely megőrzi a gyümölcsök és zöldségek rostjait. A sajátos eljárással előállított, biofilizált® jó minőségű szárított termékek természetesek, a folyamat során csak a vizet vonják ki, minden jótékony összetevő teljes mértékben megmarad. Ennek következtében egy vitaminokban gazdag, ellenállhatatlanul roppanós, intenzív ízű, bármikor, bárhol fogyasztható gyümölcs és zöldség snacket hoznak létre.

4

– Az innovatív módszerrel készült, biofilizált® szárított termékek beltartalmi értéke és aromája megmarad, a különleges és kíméletes vákuumszárítási technológia alkalmazásával. Nem tartalmaznak hozzáadott adalékanyagokat, cukrot, mesterséges aromákat, színezéket, tartósítószereket. Az év minden napján hozzájuthatunk kedvenc gyümölcsünkhöz. Ezek a finom termékek rendkívül közkedveltek az egészséges és sportos életmód követői körében és a vendéglátóipar szegmensében egyaránt, és a gyerekek is örömmel fogyasztják a különleges ízeket – részletezte dr. Pomozi István, a Kavali™ üzletfejlesztési vezetője.

További információ: https://capriovus.eu/totu-termekek/

https://kavalifruit.com/hun

MEGOSZTÁS