Idén már negyedik alkalommal szervezte meg a jótékonysági születésnapi adománygyűjtést a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső. Immár hagyományként születésnapja alkalmából azt kérte, hogy támogassuk közösen a Vakok Iskoláját.

Február 16-án a születésnapi összejövetelen jótékony célból közkedvelt sztárvendégek léptek fel, hangsúlyozva az adománygyűjtés fontosságát: Szentpéteri Csilla, zongoraművésznő, Gáspár Győző; Marcellina, szaxofonművész, énekes; Pál Dénes, előadóművész és Tóth-Székely Zoltán, színész, énekes is szórakoztatta a közönséget a nívós eseményen. A rendezvény műsorvezetői Gáspár Bea és Tóth-Székely Zoltán voltak.

6

Baricz Dezső segítségével több mint százezer gyermek vehetett részt különböző, egyedülálló programokon. A hátrányos helyzetű családoknak folyamatosan gyűjt élelmiszereket, játékokat, és káprázatos programokkal lepi meg őket, egy kis időre kiszakítva őket a nehéz mindennapokból.

8

A születésnapi pénzadománygyűjtést idén negyedik alkalommal szerveztem meg. Nagyon boldog vagyok, hogy 1.221.500 Forint gyűlt össze, amit Zsidek Katinka és férje, Zsidek Balázs 1.500.000 Forintra kipótoltak.

66

2020-ban a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Háznak 560.000 Ft-ot, 2022-ben a csepeli Majd Megnövök Óvoda javára 587.000 Ft-ot, 2023-ban a Heim Pál Gyermekkórház számára gyűjtöttem sikeresen 919.000 Ft-ot.

2

Az elmúlt évek tapasztalatait látva, az összefogás sikeresen működik, amennyiben egy nemes célt szolgálunk. A pénzbeli adományból a Vakok Iskoláját támogattuk, egy olyan hintát tudnak az összegből vásárolni, amelyet kerekesszékesek használhatnak. Nem utolsó sorban szerettem volna felhívni a figyelmet arra, hogy úgy is lehet ünnepelni egy születésnapot, hogy közben jót tesz az ember másokkal.

7

A Születésnapi Adománygyűjtésen ismert hírességek léptek fel, akiknek rendkívül hálás vagyok: Szentpéteri Csilla, zongoraművésznő és zenésztársai: Derzsi Zsolt, Kaboldy András, Kovács Norbert; Gáspár Győző; Marcellina, szaxofonművész, énekes; Pál Dénes, előadóművész is. Az esemény házigazdája és műsorvezetője Gáspár Bea és Tóth-Székely Zoltán voltak.

4

Az eseményt, mint főtámogató a Pizza King Express és Melhem Saad alapító, tulajdonos támogatta ételekkel és italokkal, amelyeket a végén állófogadás keretén belül fogyasztottak. Az esemény a további támogatók a Regio Játék, a Geider Divat Gyerekruha támogatásával a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében valósult meg – mondta Baricz Dezső.

9