A Crocus GERE Bor Hotel & Resort ebben az évben minden tekintetben a vendégek kényelmét, pihenését helyezi előtérben. Májusban hivatalosan is átadásra kerül a szálloda új szárnyában kialakított tizenhárom új szoba. Ebből hat a legmagasabb resort besorolású, hét pedig superior szoba, melyekből négy egybenyitható, így akár egy kisgyermekes család, vagy egy baráti társaság igényeit is kielégítik.

Az új, Resort szárny boros tematikájú, hangulatos terei megalapozzák a wellness szárny vinoretápiás kezeléseit. Egy páros borfürdő, egy szőlőmag olajos kezelés csodálatos élményt jelent. A wellness részleg legújabb szolgáltatásai, az egyedülálló épített só ágy vagy a tetőtérben elhelyezett hatszemélyes open air pezsgőfürdő felejthetetlenné teszi a villányi pihenést.

Május azonban nem csak a szőlő és a gasztronómia szempontjából fontos időszak. Egyre többen indulnak útra, hogy felfedezzék Magyarország kincseit – vasúton, gépkocsival, kerékpáron, vagy akár futva. Hiszen egyre népszerűbben a futóversenyek, melyekhez a Crocus GERE Bor Hotel & Resort is szervesen kapcsolódik.

A május 23-án indul a 103 szakaszon átívelő Nemzeti Bor Maraton, melyen a szálloda két csapattal és 2 egyéni indulóval képviselteti magát. A bor és a futás közösségi élményét erősítve a szálloda egyedi csomagajánlattal segíti a programon résztvevőket. A Futás Villányba! csomag részeként versenyre felkészítő szénhidrátban gazdag vacsora, vezetett pályabejárás és a megfáradt izmokat lelazító masszázs várja a futóverseny vendégeit.

A Crocus GERE Bor Hotel & Resort méltán büszke elért eredményeiért, hiszen 2014-ben a booking.com értékelésén 9.4 pontot kapott, mellyel elnyerte a „kiválósági díjat”. Mára, túl a 100.értékelésen elmondható, hogy ez az igen magas minőségi mutató – ami a stabil, jó szolgáltatásokról árulkodik –nem véletlen: a szállodába érkező megkérdezett vendégek 53%- a pihenés és kikapcsolódás miatt választja a hotel szolgáltatásait, míg 28 százalékukat a bor és gasztronómiai értékek vonzzák.

A Crocus GERE Bor Hotel & Resort további díjakkal is büszkélkedhet: a TripAdvisor Travellers’ CHOICE 2015 nemzetközi elismerését zsebelhette be az év elején. A top 25 szálláshely közé beválasztott szálloda a legjobb kiszolgálás kategóriában került az élmezőnybe. A 2015-ben átadott Best of Budapest and Hungary díj szintén a szálloda élenjáró kezdeményezéseinek és szolgáltatásainak elismerését jelenti.

Kapcsolódó cikkek:

Pécsi program-kavalkád

Zavartalan pihenés családdal? Máris indulhatunk!

Tavaszi zsongás Sopronban

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ