Sarka Kata újabban rendszeresen kórházba jár – szerencsére nem azért, mert beteg, hanem mert szívügyévé vált a beteg gyerekek felvidítása. Így már Kata is egyike lett annak a több mint 40 000 K&H gyógyvarázs mesedoktornak, akik rendszeresen járják az ország kórházait, hogy mesékkel gyógyítsák a kicsik lelkét.

„Szerencsére az én gyermekeim nagyon ritkán betegek, de minden egyes alkalommal nagyon megvisel, ha láztól csillogó szemük gyógyulásért kiált mondta Kata. „El sem tudom képzelni, milyen borzalmas lehet, amikor egy gyereknek hetekig kell a kórházi falak között feküdnie, és hogyan élik meg ezt a szüleik. Ezért döntöttem úgy, segítek ezeknek a gyerekeknek, és én is mesedoktorrá válok! Eddig kétszer olvastam a törökbálinti kórházban, mindenki nagyon kedvesen fogadott, és a mesékkel tényleg vidámabbá tudtam varázsolni a gyerekek napját! Mindenképpen szeretnék rendszeresen visszajárni, hiszen a kicsiktől kapott hálának és szeretetnek köszönhetően én is feltöltődöm pozitív energiával!”

A meseolvasásra a K&H gyógyvarázs mesedoktorok programján keresztül lehet jelentkezni, az ország 44 kórházába, a khgyogyvarazs.hu honlapon. A rengeteg önkéntesnek hála az időpontok gyorsan fogynak, de június 15-től új dátumokat lehet foglalni, egészen szeptember végéig.

Kapcsolódó cikkek:

Utcára került Kamarás Iván

Igazi szívtipró Vincze Ottó mindkét fia!

Több mint fél milliót értek a sztárok kedvenc ruhái

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ