A Tini Nindzsa Teknőcök bebizonyították, hogy keményebbek, mint valaha. Megérkezett a mozikba az Elő az Árnyékból című, várva várt folytatás, amiben Leonardonak, Michelangelonak, Donatellonak és Raffaellonak immár nem csak Zúzóval, de a hírhedt Kranggal is farkasszemet kell nézniük. A film premier előtti vetítésére a pizza-őrült hősök nagy rajongói: Kovács Áron, Keleti Andi, Nagy Adri, Aleska Diamond és Győrfi Pál is kíváncsiak voltak.

Michelangelo, Donatello, Leonardo és Raffaello idén nyáron visszatért a mozikba, és a filmkészítőknek hála keményebbek, éhesebbek és persze viccesebbek, mint valaha. A nindzsucu mesterei – akik nevelőapjuktól, Szecska mestertől tanulták a harcművészetet – föld alatti életük legnagyobb kihívásával néznek szembe, hiszen ezúttal nem csak Zúzóval és új csapatával – az őrült tudós Baxter Stockmannel és ostoba segédeikkel, Beboppal és Rocksteadyvel – kell megküzdeniük, de egy sokkal nagyobb gonosszal, Kranggal is. A pizza szenvedélyes rajongóit azonban nem kell félteni, hiszen elbűvölő segítőjük, April O’Neil (Megan Fox) és a dilis Vern Fenwick mellett egy hokimaszkos igazságosztó, Casey Jones is melléjük áll.

A Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból című film premier előtti vetítésére a Nickelodeon – ahol vasárnaponként bárki megnézheti a szuperképességű teknősökről készült animációs sorozat legújabb részeit – hazánk hírességeit is meghívta. A sztárgyerekeket elnézve egyértelműen látszott, hogy inkább a fiúk rajonganak a páncélos szuperhősökért: Nagy Adrit két unokaöccse, Kovács Áront valamint Győrfi Pált fiúgyermekeik kísérték el a moziba.

Vártuk már ezt a napot. Az első Tini Nindzsa  filmet is nagyon szerettük, így nem volt kérdés, hogy megnézzük a másodikat is. Nekünk is van otthon két teknősünk, ezért különösen kötődünk a filmhez,  bár a mi páncélosaink egyelőre semmiféle harcművészetre nem alkalmasak. Reméljük, hogy tanulunk valamit a filmből, amit otthon tovább adhatunk nekik” – nevetett Győrfi Pál. „A sorozathoz képest persze a filmben több az akciójelenet, ami nagyon tetszik, de természetesen szívesen nézzük a Nickelodeon animációs szériáját is” – tette hozzá a szóvivő.

Keleti Andi 11 éves Máté fiával érkezett az eseményre. Máté már nagyon várta a Tini Nindzsa Teknőcök kalandjainak folytatását, rajong a teknősökért. Általában a férjem kíséri el a fiús eseményekre, de most sajnos nem ért rá, így kettesben jöttünk el a vetítésre, amolyan anya-fia programként. Nagyon szeretjük a mozit, sőt otthon is gyakran rendezünk mozis estéket: ilyenkor közösen kiválasztunk egy filmet, és persze a popcorn sem maradhat el” – árulta el Andi.

A Tini Nindzsa Teknőcök kedvelői nem csak a moziban találják meg kedvenceiket, hiszen a Nickelodeonon hétről-hétre a legizgalmasabb kalandokkal folytatódik vasárnaponként a teknős-sztori.

Kapcsolódó cikkek:

Egy mese hozta össze Béres Alexandrát és férjét

Péter Szabó Szilvi: „Kislányt várunk!”

Sarka Kata kórházba jár

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ