Ismét belehúznak a sztárok, és folytatják gokart versenysorozatukat a miskolctapolcai Avalon Parkban található HELL Kart & Event Centerben. Most is jól ismert, népszerű személyiségek versengenek majd, tévések, színészek, zenészek.

Újra száguld Sebestyén Balázs, akinek szenvedélye a gokartozás. De kiderült már, hogy Vastag Csaba és Baronits Gábor is mesterfokon űzik ezt a sportot. Így óriási küzdelem várható közöttük. Komoly kihívójuk lesz Puskás Péter, Kocsis Tibor, Vastag Tamás és Gömöri András. Miként Dombóvári István is fogadkozik, hogy ezúttal is kitesz magáért. A humor másik nagy mestere, Hajdú Steve viszont Istvánt akarja mindenképp leelőzni. Ugyancsak remek teljesítményre lehet képes Dobrády Ákos, Törőcsik Dániel és Kinizsi Ottó.

A hölgyeknél is fantasztikus a mezőny. Polyák Lilla, Szabó Zsófi, Deutsch Anita, Balogh Edina, Molnár Andrea, Nádai Anikó és Maranecz Fruzsina nagy reményekkel indul. De Barabás Éva, Muri Enikő, Iszak Eszter és Horváth Gréta sem hagyja magát, mindent beleadnak majd.

Most is remek csapatok álltak össze. Lesz három olyan páros, akik az életben is együtt vannak. Polyák Lilla Gömöri Andrással, Iszak Eszter Dobrády Ákossal és Deutsch Anita Kinizsi Ottóval alkot csapatot. De az Éjjel-Nappal Budapest két sztárja, Horváth Gréta és Törőcsik Dániel is egy csapatban lesz.

A versenyt, a futamokat az RTL Klub rögzíti, és május végétől sugározza.

Kapcsolódó cikkek:

Bréking! Világsztárral lép fel Király Viktor!

Ingyenes életmód programot indít Katus Attila

Kutyajó nap – Így ünnepeltek a négylábúak

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ