Nemsokára nyílnak a virágok, dalra fakadnak a madarak, és a napsütés is egyre gyakrabban tölti be a lakást – itt a tavasz! Ilyenkor nem csak ránk, de otthonunkra is ráfér egy kiadós méregtelenítés. A többnapos diétával ellentétben azonban ezzel pikk-pakk végezhetünk! Hívjuk segítségül az Amway Home környezetbarát trióját, amellyel könnyedén és gyorsan ragyogóvá varázsolhatjuk a lakást!

L.O.C. Konyhai tisztítószer

Egy csillogóan tiszta konyhában a főzés is kellemesebb élmény. Nem kell órákat töltenünk a takarítással, nyugodtan bízzuk a L.O.C. Konyhai tisztítószerre a munka oroszlánrészét! A készítmény hatékonyan zsírtalanítja a felületeket, és elbánik a legmakacsabb szennyeződésekkel is, így könnyedén, súrolás nélkül varázsolhatjuk ragyogóvá konyhánkat. Kellemes citrusillata gondoskodik a szagok eltüntetéséről, és friss tavaszillattal lengi be otthonunkat. Biztonsággal használható minden mosható felületen, például munkapultok, tűzhely, háztartási készülékek, mosogatók és hűtőszekrények tisztításához. Extra tipp: Ha már minden csillog-villog, tegyük még kellemesebbé a környezetet a feng shui segítségével: a víz és tűz elem kiegyensúlyozására használjunk földszíneket a konyhai dekorációban!

L.O.C. Fürdőszoba-tisztító

A fürdőszobai vízkő eltüntetése hálátlan feladat – olykor minden erőnket be kell vetnünk, hogy fényessé dörzsöljük az adott felületet. Ha a testedzést inkább más formában gyakorolnánk, válasszuk az L.O.C. Fürdőszoba-tisztítót, amely kíméletes, ám hatékony tisztítóerejével könnyedén, karcmentesen távolítja el a vízkő-lerakódásokat. Legyen szó akár falicsempéről, porcelánról, műanyagról vagy linóleumról, a koncentrált összetevők minden felületet ragyogóvá varázsolnak. Extra tipp: Néhány aprósággal ezt a helyiséget is érdemes „egészségesebbé” varázsolni: ellensúlyozzuk a víz elemet fa dekorációval, és használjunk minél több zöld színt a fürdőszobában!

broom-1837434_1280L.O.C. Üvegtisztító

A tavasz beköszöntével az ablakpucolást sem halogathatjuk tovább, ám rengeteg energiát megspórolhatunk, ha a L.O.C. Üvegtisztítót választjuk. A verhetetlen erejű szer gyorsan és kíméletlenül bánik el a makacs szennyeződésekkel, ragyogó, csíkmentes felületet hagyva maga után. Igazi felüdülés egy ilyen kristálytiszta ablakon át szemlélni az ébredező természetet! Extra tipp: Tisztítsuk gyakran az ablakokat! A feng shui szerint a szennyeződések eltüntetésével a pozitív energia áramlásának is szabad utat engedünk.

Fotók: Pixabay.com

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ