Két igazi nagyágyúval zárja az évet a Dorko, hiszen vendégtervezőjük lett Fehér Balázs és Bercsényi Balázs is. A két fiú a saját stílusát álmodta a pólókra, melyet egy buli keretén belül mutattak be a Mazel Tovban. Az eseményre a tervezőkön kívül eljött még, Dallos Bogi, Diaz, Deniz és Kállay-Saunders András.

A Dorko célja, hogy összekösse a művészetet a divattal, a művészeket a hétköznapi emberekkel. A márka tervezőinek munkáira az egyediség jellemző, figyelemfelkeltő, érdekes alkotásaik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Időről-időre olyan művészeket kérnek fel a kreatív tervezésre, /legyen az építész, szobrász, festő vagy graffitis/ akik kitűnnek a tömegből, meg merik mutatni a gondolatvilágukat, véleményt alkotnak és formálnak.

Decemberben mutatkozott be a két új tervező, Fehér Balázs és Bercsényi Balázs, akik hónapok óta készítették elő a DORKO SIGNATURE COLLECTION-t.

Fehér Balázs modellként kezdte el karrierjét, de négy éve nem állt már kifutóra. A divat azonban mindig is közel állt hozzá. Nagyon örült a felkérésnek, hiszen teljesen szabad kezet kapott, így a kollekció teljes mértékben őt tükrözi. Főként kényelmes, egyszerűbb felsőket álmodott meg.

Bercsényi Balázs tetováló művész. A pólókon található minták mindegyike egy-egy tetoválást idéz meg. Ahogyan nem rajzol két egyforma figurát testre sem, ugyanígy a felsőkön is az egyediség volt a lényeg. Balázsnak rengeteg követője van a közösségi oldalakon, sorban állnak a szalonja előtt és hatalmas érdeklődés övezte a Dorko kollekcióját is.

A Mazel Tovban tartott bemutatóra több hazai sztár is kíváncsi volt. Dallos Bogi, Diaz, Deniz és Kállay-Saunders András is eljött. Ők a hétköznapokban is szívesen viselik a Dorko termékeit, melyet minden esetben magyar művész tervez!

Kapcsolódó cikkek:

Rihanna nagykövet lett!

Tatár Csilla : „Felszívom magam és megyek tovább”

Hetedjére is dübörög a Glamour Women of the Year

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ