Úgy tűnik, idén sem lesz átmenet, már ami az időjárást illeti. Több, mint valószínű, hogy a nagykabátból egyből a bikinibe kell majd ugranunk. Ez azonban felvet pár kérdést, többek között, hogy leadtuk-e már azt a pár kilót, amit a bejgli miatt felszedtünk, elég feszes-e a popsink vagy hogy nem rezeg-e az a kis hájacska a karunk alján?

Jó hír, hogy mi is tudunk olyan gyorsan változni, mint az időjárás. a Vibrációs tréninggel ugyanis pillanatok alatt formába hozhajtuk magunkat. Fél óra alatt egy másfél órás aerobiknak illetve egyéb más edzésformának megfelelő energialeadást tudunk elérni.

Ellenben, míg egy hagyományos aerobik órán az izmaink 40%-t tudjuk megmozgatni, a vibrációs tréninggel a rezgés hatására az izmoknak a 90%-a megmozdul – mondta el a Vibrocity személyi edzője. Lendvai Barbi hangsúlyozta: ennek hatására feszesedik a bőr, eltűnik a cellulitisz, jönnek elő az izmok, a zsír helyét rövid idő alatt izom veszi át, így rendkívül gyors az alakformálás.

20-30 perc hetente 3-szor a VibroCity-ben, és ugyanaz az eremény, mint heti 3-6 óra után egy hagyományos edzőteremben. 1 perc vibro tréning = 100 felülés.

A VibroCityben ráadásul saját személyi edző foglalkozik mindenkivel, nagyon családias hangulatban. Aki belép az edzőterembe legfeljebb 2 másik emberrel találkozik, így nem kell szégyellnünk magunkat a felszedett kilók miatt. Itt nincs szükség drága edzőruhákra, rengeteg szabadidőre: elég egy zokni, kényelmes ruha és fél óra. Azt az elég nagynak tűnő problémát sem kell megoldani, hogy hova tegyük a gyereket amíg edzünk. A Vibroba őt is elhozhatjuk, hiszen babasarok várja abban a 30 percben, amíg mi átalakulunk! Mivel a vibrációs tréning gyorsan feszesíti a bőrt, a bőr alatti izmokat, így a terhesség utáni alakformálás egyik leghatékonyabb eszköze. Az itteni edzés növeli a stressztűrő képességet is, ami valljuk be, manapság nem elhanyagolható.

Szóval, hajrá csajok, sürget az idő! Ki a kényelmes kanapéból, le a nagykabáttal, vibrálás indul!

Kapcsolódó cikkek:

Ismét bikiniformában!

Az elhízás az agyban kezdődik

Az fogyás a génjeinkben van

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ