Az irodalmi naptárakban a Szürke ötven árnyalata című könyv csak a második volt. Valóságban a műfaj első, és mindmáig meghatározó darabja, Az alávetett című regény évekkel korábban megjelent és ebben a témában máig meghatározza a dominancia és behódolás világa iránt érdeklődő olvasók irodalmi érdeklődését. Az érzelmekkel túlfűtött, botrányszagú könyv most a Művelt Nép könyvkiadó gondozásában kerülhet a hazai olvasók kezébe.

A mű szerzője, Tara Sue Me amerikai írónő első könyvét 12 évesen írta. Közel húsz évnek kellett eltelnie, hogy – az egyébként visszafogott családanya, aki férje elől is 3 évig titkolta, hogy erotikus regényeket ír – újra tollat ragadjon. Ennek köszönhető az Alávetett-trilógia első kötete, a trilógiával megegyező című Az alávetett nevű erotikus regény. Az írás a dominancia és a behódolás világába enged betekintést és kalauzolja el az olvasókat. Tara Su Me műfajteremtő, kábító és botrányos Alávetett-trilógiája világszerte milliókat tett a rabjává. Itthon, magyar nyelven a Művelt Nép Kiadó gondozásában jelenik meg, 2016 áprilisától érhető el a hazai könyvesboltok kínálatában.

Abby a visszafogott könyvtáros titkos vágyainak él. Ennek köszönhetően mikor Nathaniel West, a West Industries jóképű és gazdag igazgatója új alávetettet keres, Abby mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a kiválasztott mindenképp ő legyen. A domináns West egyetlen hétvége alatt teljesen az ujja köré csavarja az elképesztő, titkos vágyakkal rendelkező Abbyt, aki már akkor tudja, hogy ennyi nem elég neki, mindenképpen többet akar a férfiból és az életéből. Egyre mélyebbre sodródik a szenvedély szívfájdító világába, Nathaniel azonban hűvös és zárkózott marad, hideg fejjel, az előre elhatározott szabályai alapján irányítja a cselekményt, megakadályozva minden lehetőséget arra, hogy érzelmileg is közel kerüljenek egymáshoz. Vajon a szerelem ereje felülmúlja elhatározásukat…? A könyvből minden kiderül.

Kapcsolódó cikkek:

Megjelent a várva várt erotikus regény folytatása

Megrendítő kiállítás nyílik a modern rabszolgaságról

Szlovákul szeretni

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ