Tudtad, hogy az UV sugarak a bőrt vastagabbá teszik, így a faggyú könnyebben felhalmozódik? Nyár után ez a faggyúmennyiség a szokásosnál is több bőrhibát okozhat. Csakhogy ki szeretne zsíros, pattanásos bőrrel visszatérni az irodába vagy az iskolapadba? A bőrünk ápolására ezért ősszel is kiemelt figyelmet kell fordítanunk.

Az Eucerin kutatói felhívják a figyelmet, hogy azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a legtöbb problémás bőrre szánt arctisztító erősen szárító hatású lehet, ha csak önmagában használjuk őket. Ezért minden nap hidratálnunk is kell a bőrünket ahhoz, hogy megfelelően és hosszú távra felvegyük a harcot a pattanások ellen. Emellett a siker érdekében használjuk rendszeresen a termékeket addig, amíg bőrünk faggyútermelése helyre nem áll.

Eucerin DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír

A mitesszeres, pattanásra hajlamos bőr akár mindennapos tisztítására ajánlott. Kitisztítja az elzáródott pórusokat. Antibakteriális hatású tejsav tartalmával megakadályozza az újabb mitesszerek és pattanások kialakulását. Rendszeres használatával a bőrfelszín egyenletessé, láthatóan tisztábbá válik. Olajmentes.

Eucerin DermoPURIFYER Aktív Éjszakai Arcápoló

Összehúzza a tág pórusokat. Egyedülálló ápoló formulája, a 2%-os tejsav hatóanyag-komplex, közvetlenül a faggyúmirigyekben fejti ki mitesszeroldó, antibakteriális hatását. Olajmentes formulájával könnyen beszívódik, kamillakivonata gyulladáscsökkentő.

Eucerin DermoPURIFYER Speciális hidratáló arcápoló FF30

Könnyű, nem zsíros összetételével intenzív hidratálást biztosít az akne kezelés hatására kiszáradt bőrnek. Megnyugtatja az irritált bőrt, csökkenti a pattanásos bőr problémáit.

Kapcsolódó cikkek:

Az öt leghatásosabb nyári szépségkezelés

Megvan a fiatalság forrása!

Levendula, a lila csoda

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ